Novak Djoković

Saša Obradović biranim rečima o Žocu: On je košarkaški Novak Đoković i moj idol!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.01.2024 18:33
Trener Monaka Saša Obradović MN Press
Trener Monaka Saša Obradović

Trener Monaka Saša Obradović biranim rečima govorio je o Željku Obradoviću pred duel njegovog tima i Partizana u 24. kolu Evrolige. 

Srpski i francuski tim sastaju se u četvrtak od 19 časova u Kneževini. Saša Obradović govorio je o predstojećem duelu i kvalitetima Partizana, a dotakao se i perioda kada je Željko Obradović bio selektor nacionalnog tima.

"Znam da su sve utakmice ključne, ali se bližimo nedelji koja može da bude prelomna tačka. Dobro je da su svi spremni i zdravi. Partizan je napredovao tokom sezone, tim su sa karakterom i vodi ih trener koji zna put. Dobri su na svim pozicijama i teško je igrati protiv njih", rekao je trener Monaka.

 

 

Otkrio je i da mu je Žoc svojevremeno bio idol i nego od koga je učio dok je nosio dres Srbije.

"Željko je moj idol i neko od koga sam učio. Kada mi je bio trener u reprezentaciji, imali smo neverovatne rezultate. Vremena se menjaju, ali Željko uvek zna kako da izvuče najbolje iz svojih timova. I ostaje broj jedan. On je definitivno kao Novak Đoković u tenisu. Niko nikada neće moći da izjednači njegov rekord. Srećemo se sa velikim delom", zaključio je Saša Obradović.

Uoči duela sa Partizanom, Monako zauzima šesto mesto tabele sa učinkom 14-9, dok su crno-beli deseti sa skorom 12-11.

Ovo će biti njihov drugi duel u sezoni, a u prvom meču slavio je Partizan 89:85.

 

Standings provided by Sofascore