Novak Djoković

Toni Nadal se grubo šalio: Za Rafu bi najbolje bilo da se povrede Novak, Alkaraz i Danil

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.10.2023 15:01
Toni Nadal se grubo šalio: Za Rafu bi najbolje bilo da se povrede Novak, Alkaraz i Danil Guliver/Imago Sports

Rafael Nadal postao je prvi teniser koji je na večnoj listi osvajača grend slem turnira pretekao Rodžera Federara. Španac je stao na 22 titule, a gas je dodao Novak Đoković, lider sa 24 trofeja na najvažnijim svetskim turnirima.

Ta činjenica teško je pala "biku sa Majorke", koji je planira da se vrati na teren sledeće sezone i da pokuša da stigne Đokovića. Međutim, veliki problem Nadalu pravi povreda, jer nikako ne uspeva da je u potpunosti sanira.

U izjavi za "Majorka Buletin", stric španskog tenisera, Toni Nadal, istakao je kroz šalu da bi za Rafu bilo dobro da se povrede Novak Đoković, Karlos Alkaraz i Danil Medvedev, kako bi njegov pulen mogao da se vrati na vrh.

"Rafa igra dobro, trenira, gledao sam ga prethodnih dana i sve je bolji. Međutim, trebaće povrede Novaka, Karlosa i verovatno Danila, to bi mu mnogo pomoglo. Šalim se naravno. Igra dobro, hoće da se vrati na teren i odlučan je da sledeća godina bude dobra za njega", rekao je Toni neukusno se šaleći.

Prema izjavi Tonija Nadala, Rafa bi uskoro mogao da okači reket o klin.

"Moj sestrić ima san da igra dogodine. I biće mu to verovatno poslednja sezona u karijeri. Želi da se takmiči na najvišem nivou, odlučan je u tome. Osvojio je Rolan Garos 14 puta, zašto ne bi i 15. put da stavi tačku. Treba nam taj trofej u Parizu", objasnio je Toni.