Vesti iz odbojke

Liga nacija: Odbojkaši Srbije protiv Nemačke

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.06.2023 12:30
Liga nacija: Odbojkaši Srbije protiv Nemačke MN Press

Odbojkaška reprezentacija Srbije odigraće u Roterdamu drugi meč II nedelje Lige nacija, a ival će još biti selekcija Nemačke (16.30).

"Orlovi" su u pvom meču ove runde poraženi od nacionalnog tima Sjedinjenih Američkih Država i trenutno,s a skorom od dve pobede i tri poraza, zauzimaju devetu pozicju na tabeli ovog takmičenja.

"Meč protiv Nemačke je veoma važan za nas iz mnogo razloga i zbog tofa je sav naš fokus stavljen an ovaj susrat odmah nakon duela protiv SAD. Imamo određenih kadrovskih problema, ali smo generakni spremni za veliku borbu i nadamo se da ćemo odigrati veoma kvalitetan meč", kaže selektor Igor Kolaković, doke Aleksandar Nedeljković dodje:

"ne mogu da kažem da smo bili toliko loši protiv Aremikanaca, ali je to bilo dovoljno samo za taj jedan osvojeni set. Ipak, mislim da smo na tom meču stekli dragoceno iskustvo koje će nam znači u susretu protiv Nemaca. Oni su kavlitetan tim, koji će verovatno igrati unešto oslabljenom sastavu, ali to ne menja stvari. Verujem da će igru bazirati na jakom servisu, a mi ćemo biti spremni da im odgovorimo na najbolji način".