Nikola Jokić

Jokiću su dali dres sa brojem 15 da mene ponize: Karmelo Entoni ima čudnu teoriju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.01.2024 08:54
Nikola Jokić Tanjug/AP Photo/David Zalubowski
Nikola Jokić

Čelnici Denvera dodelili su Nikoli Jokiću dres sa brojem 15 samo da bi ponizli Karmela Entonija koji je dres ovog kluba nosio do 2003. do 2011. godine, tvrdi ovaj bivši košarkaš.

Nekadašnja zvezda Nagetsa je u potkastu "Sedam popodne u Bruklinu" rekla da je taj potez urađen smišljeno i sa jasnom namerom da se njemu "lupi šamar" i naglasila kako smatra da tako nešto nije zaslužila posle svega što je uradila za klub iz Kolorada.

"Bio je to njihov način da napakoste meni. Nisu oni dali Nikoli Jokiću da bira broj, nego su oni izabrali da nosi dres sa brojem 15, koji je pripadao meni. Pokazali su veliko nepoštovanje i želeli su da mi lupe šamar na taj način", rekao je Karmelo Entoni u pomenutom potkastu i dodao:

 

 

"Nikada ništa loše nisam pričao o ljudima iz Denvera niti o Nagetsima kao klubu, a oni su želeli da me obrišu. Kao da im je cilj bio da celom svetu kažu kako ja više ne postojim. To je namerno urađeno i nije bilo fer sa njihove strane".

Međutim, ono što Karmelo Entoni nije reko je podatak da je Nikola Jokić tokom boravka u Megi takođe nosio dres sa brojem 15, pa je sva prilika da je upravo iz tog razloga odlučeno da mu se dodeli baš ovaj broj.

Uz to, nije Nikola Jokić prvi igrač koji je poneo "petnaesticu" od kad je Karmelo Entoni napustio Nagetse, budući da je u sezoni 2013/14 ona pripadala Entonu Rendolfu.