Nikola Jokić

Izvinjenje Nika Rajta: Izvinjavam se Jokiću, on je legenda NBA lige

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.10.2023 18:23
Izvinjenje Nika Rajta: Izvinjavam se Jokiću, on je legenda NBA lige Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Američki novinar Nik Rajt se izvinio Nikoli Jokiću jer ga je osporavao čitave prethodne sezone. Izjavio je kako je promenio mišljenje u potpunosti i da je srpski košarkaš apsolutna legenda NBA lige.

Rajt je tokom prošle sezone redovno govorio kako ne vidi način na koji Jokić može da vodi Nagetse do prstena i da nije zaslužio status legende uprkos tome što je osvojio dve MVP nagrade.

Međutim, Amerikanac je "promenio ploču" nakon prošlogodišnjeg finala sa Majamijem, a to je ponovio i kada je Denver savladao Los Anđeles Lejkerse na otvaranju nove sezone.

 

 

"Javno se izvinjavam Jokiću, i to sam uradio posle finala sa Majamijem, ali i sada. Definitivno je ušao u grupu košarkaša koji zaslužuju najveće poštovanje. Moje mišljenje je bilo da je jako dobar igrač, ali da nisam siguran da li zaslužuju da dobije epitet legende. Pogrešio sam, on je istinska legenda NBA. Očigledno da su ljudi videli bolje od mene celu situaciju vezano za Nikolu" rekao je Rajt.

Jokić je na meču protiv Lejkersa upisao 29 poena, 13 skokova i 11 asistencija. Aktuelni MVP finala i Denver Nagetsi će večeras u 1 sat posle ponoći igrati u Memfisu protiv ekipe Grizlisa.