NBA

Nikolu Jokića muče leđa i kuk: Denver možda bez srpskog superstara protiv Portlanda

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.03.2024 09:48
Nikola Jokić, srpski košarkaš, u razgovoru sa Bojanom Bogdanovićem pre jednog od ranijih mečeva Guliver/AP Photo/David Zalubowski
Nikola Jokić, srpski košarkaš, u razgovoru sa Bojanom Bogdanovićem pre jednog od ranijih mečeva

Kada Nikola Jokić nije na terenu Denver je potpuno drugačiji tim, jer ga srpski košarkaš godinama nosi na svojim širokim plećima, pa nikome u stručnom štabu Nagetsa nije svejedno zbog mogućnosti da bude "kratak" za njegovo enormno znanje i nestvarne veštine u meču sa Portlandom

Taj duel je na programu u tri sata iza ponoći, po srednjeevropskom vremenu, a klub iz Kolorada jena svom zvaničnom sajtu  objavio spisak igrača čiji je nastup pod znakom pitanja, sa sve Somborcem na njemu. 

 

 

Kako je objašnjeno, srpski centar trpi bolove u donjem delu leđa, a istovremeno se muči s upalom  upalu levog kuka. da stvar bude gora, van stroja bi mogao da ostane i Džamal Marej, koji je iskrenuo levi članak.

Trener Majkl Meloun svakako neće moći da računa na Zeka Najija, Džejlena Piketa i Vlatka Čančara, jer su od ranije suočeni sa zdravstvenim problemima. Što bi sve moglo da se odrazi na rezultat, ali sačekajmo meč aktuelnog NBA prvaka za konačni zaključak. 

Standings provided by Sofascore