NBA

Jokić: Navikao sam već na bol u šaci prilikom šuta

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.03.2024 07:49
Nikola Jokić Denver Nuggets
Nikola Jokić

Uprkos tome što je bio najbolji u svom timu na domaćem parketu, Nikola Jokić, nije uspeo da spreči poraz Denvera od Minesote. Sigurno bi učinak srpskog asa bio i ubedljiviji da ne igra sa povredom ruke, odnosno zgloba šake. Ipak, čak i sa bolom, Jokić nije želeo da ostane van protokola, već je igrao i ponovo blistao. 

Posle utakmice sa Minesotom, Jokić je izjvaio da se oseća malo bolje u odnosu na prethodni period, ali da još uvek oseća bol u zglobu prilikom šuta, a zatim je i dodao da se već navikao na novonastalu situaciju.  

"Verujem medicinskom timu i doktorima Denvera, tako da ćemo videti kako će biti. Nadam se da ću biti bolje, bar toliko da ne osećam bol svaki put kada šutiram. Navikao sam se na to već, nekako je postalo normalno za mene", rekao je Nikola Jokić.

Srpskog reprezentativca već duže vreme muči povreda zgloba šake, ali nije i jedina. Nikola Jokić ima problema i sa povredom kuka, međutim to ga bar za sada nije sprečavalo da bude najbolji u svom timu. 
Podsetimo Jokić je meču sa Minesotom postigao 32 poena, imao je deset skokova i pet asistencija, ali to nije bilo dovoljno da se savlada Minesota.