NBA

Drejk podržao Rajakovića: Toronto ima pravu osobu za trenera

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.01.2024 14:48
Drejk podržao Rajakovića: Toronto ima pravu osobu za trenera Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Popularni muzičar Drejk, inače veliki fan Toronta, podržao je srpskog trenera Darka Rajakovića, posle burne konferencije za medije šefa struke Reptorsa na kojoj je kritikovao sudije.

Darko Rajaković "kipteo" je od besa posle tesnog poraza od LA Lejkersa (132:131). Zagrmeo je na sudije izrevolitran činjenicom da su protivnici imali čak 36 odlazaka na liniju penala, a njegov tim svega 13. Lejkersi su u poslednjoj deonici otišli na "crtu" 23 puta, što je na kraju uticalo na konačni ishod, a Rajaković je ocenio suđenje - sramotnim!

Nakon burne reakcije srpskog trenera, koji će bez sumnje dobiti kaznu NBA lige, veliki broj navijača i ljubitelja košarke pružili su podršku Rajakoviću na društvenim medijima, a među njima je bio i popularni Drejk. 

"Toronto ima pravu osobu na poziciji trenera. Čovek je gejzir", slikovito je napisao jedan od najpopularnijih muzičara današnjice.

A, evo šta je imao da kaže Rajaković posle utakmice...

"Ovo je nečuveno. Ovo što se desilo večeras je sramota. Sramota za sudije, sramota za NBA ligu da ovoi dozvoli. Lejkersi su imali 23 slobodna bacanja a mi samo dva u poslednjoj četvrtini? Kako da igramo? Razumem da sudije imaju poštovanje prema Dejvisu kao Ol star igralu, ali imamo i mi Ol star igrače", rekao je između ostalog trener Toronta.