Evroliga

Avramović i Doužer: Idemo da pobedimo Baskoniju

komentari (0)

Izvor: Tanjug

01.11.2023 16:40
Avramović i Doužer: Idemo da pobedimo Baskoniju MN Press

Nakon dve izuzetno važne pobede u derbijima sa Crvenom zvezdom, ekipu Partizana čeka gostovanje Baskoniji u šestom kolu Evrolige.

"Moramo da se oporavimo jer sledi Baskonija koja je promenila trenera i koja će svakako izaći maksimalno motivisana protiv nas. A mi ćemo doći još motivisaniji pod velom ovih dobrih pobeda. Idemo da pobedimo Baskoniju", istakao je Avramović i naglasio da ekipi nedostaju kapiten Kevin Panter i Mateuš Ponitka. 

"Koga god da nema, moramo da nađemo ekstra motivaciju i ekstra snagu da povučemo. Sad su to bili Kaminski, Doužer, Anđušić. I Trifunović i Jaramaz, Ledej je pogodio veoma bitan šut pred kraj", podsetio je Avramović. 

 

 

Amerikanac Pi Džej Doužer rekao je da je zadovoljan pobedama u dva derbija, ali da je sledeća utakmica uvek najvažnija. 

"Zato smo tu, volimo da igramo, spremni smo za sledeću utakmicu koja je najvažnija. Važan je i svaki poen, pokušavamo da igramo svih 40 minuta i da se vratimo kao pobednici. Mnogo je utakmica, svaki tim daje sve od sebe i u svakom trenutku sve može da se preokrene" istakao je Doužer.

"Crno-beli" će protiv španske ekipe igrati u petak od 20 časova i 30 minuta i treuntno su na skoru 2-3 u elitnom košarkaškom takmičenju.