Evroliga

Aleksa Avramović: Stalno se šalimo sa igračima Zvezde, imamo normalan odnos van terena

komentari (0)

Izvor: Tanjug

11.04.2024 20:20
Košarkaš Partizana, Aleksa Avramović MN Press
Košarkaš Partizana, Aleksa Avramović

Košarkaš Partizana, Aleksa Avramović rekao je pred meč protiv Valensije u 34. kolu Evrolige da će navijati za Crvenu zvezdu protiv Efesa da bi njegov klub ostao u igri za plasman u plej-in i istakao da igrači oba kluba imaju normalan odnos van terena.

"I dalje imamo neke šanse da se domognemo plej-ina. Mi smo protiv Albe bili koncentrisani, davali smo lake poene iz tranzicije. Valensija je promenila trenera, biće motivisani, igraće pred punom halom, ali i mi ćemo biti motivisani", počeo je Avramović obraćanje medijima pred utakmicu protiv Valensije koja je na programu u petak od 20.30 sati u Areni.

Osvrnuo se Aleksa i na činjenicu da će sudbina Partizana zavisiti od Zvezdinog meča u Istanbulu.

"Naravno da ću pratiti, normalno je da ću gledati. Ja sam ljubitelj košarke, navijaću, imam mnogo drugara u Zvezdi, neću gledati samo tu utakmicu, već sve utakmice gde igraju moji saigrači u reprezentaciji. Ja sam potpuno normalan čovek, znate šta mislim", dodao je Avramović.

Istakao je reprezentativac Srbije i da se video sa igračima Zvezde u tunelu kad su trenirali i da je odnos među njima odličan.

"Jesam, rekao sam Branku Laziću da igra dobru odbranu. Šalim se, nisam pričao, video sam ih u tunelu, stalno se zezamo i šalimo, imamo normalan odnos van terena, tako da se ne brinete", zaključio je Avramović.