Evroliga

Aleksa Avramović: Biću uskoro na terenu, ne zavisi sve od mene

komentari (0)

Autor: Aleksa Janković

26.12.2023 20:35
Košarkaš Partizana, Aleksa Avramović MN Press
Košarkaš Partizana, Aleksa Avramović

Košarkaški klub Partizan je organizovao novogdišnji koktel kom su prisustvovali svi igrači i članovi kluba. 

Na proslavi se pojavio i Aleksa Avramović koji je trenutno van terena. On je na utakmici protiv Armanija povredio skočni zglob, ali je u razgovoru za medije otkrio da se bi ubrzo mogao da se vrati na teren.

"Dobro je noga. Počeo sam da hodam pre nedelju dana. Bilo je boljno u prvom periodu. Bogu hvala, nema nekih vitalnih oštećena. Biću uskoro na terenu. Kada će to biti, to zavisi i od medicinskog tima i lekara predvođenih Momčilom Jakovljevićem i kondicionim trenerom Predragom Zimonjićem. Nadam se da ću uskoro biti na terenu." rekao je Avramović.

Srpski plejmejker se nada da će zdravlje poslužiti njega i njegove saigrače u novoj godini.

"Želim da svi budemo živi i zdravi, i da ostanemo pozitivni, da gledamo kroz život sve na jedan vedriji način. Ima mnogo lepih stvari u životu, tako da, nadam se da će sve ići nekim prirodnim tokom. Poželeo bih svim hrišćanima katoličke vere srećan Božić. Da ih provedu u miru sa porodicom, i u miru, veselju i radosti.

Na kraju je istako da je zadovoljan 2023. godinom i da bi želeo sledeća bude podjednako uspešna.

"Ne bih ništa menjao, i voleo bih da se ponovi istim jednim tokom i ova 2024. godina. Daće Bog, biće sve u najboljem mogućem redu." zaključio je reprezentativac Srbije.