Vesti iz fudbala

Krstajić ostaje na klupi Bugarske: U Sofiji ne razmišljaju o smeni selektora pred meč sa Srbijom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.06.2023 20:09
Krstajić ostaje na klupi Bugarske: U Sofiji ne razmišljaju o smeni selektora pred meč sa Srbijom MN Press

Neuspeh u susretu protiv reprezentacije Litvanije (0:0) pretio je da bude koban po selektora Bugarske Mladena Krstajića, ali čelnici tamošnjeg fudbalskog saveza i dalje veruju u njega, bez obzira na pritisak javnosti.

Predsednik nacionalne federacije, Georgi Ivanov priznaje da su svi očekivali pobedu u tom duelu, dok s druge strane, naglašava da nema šta da zameri srpskom stručnjaku.

"Na našu veliku žalost nismo uspeli da pobedimo u susretu protiv itvanije, ali mislim da smo odigrali dobar meč i da smo dominirali. Imali smo mnogo prilika da postignemo gol. Međutim, fudbal je to, ne pobeđuje uvek bolji tim", rekao je Ivanov i dodao:

"Kada selektor nema rezultate onda je sasvim normalno da bude tenzija, ali garantujem da niko u Fudbaskom savezu Bugarske ne razmišlja o promeni Mladena Krstajića i on ima ima našu poršku. Utakmica protiv Srbije će biti drugačija od one koju smo igrali pre nekoliko dana. Mladen Krstajić će uradidi sve da spremi tim, a bez obzira što je rival favoriti, mislim da ni mi nismo bez šanse. Nadam se da ćemo protiv Srbije pogoditi sve ono što smo promašili protiv Litvanije".

Duel između Bugarske i Srbije na programu je u utorak, 20. juna u Razgradu sa početkom u 20.45 časova uz direktan prenos na TV Arena 1 Premium.