Vesti iz fudbala

Pred Mladenom Krstajićem je 270 minuta odluke: Od ova tri meča mu zavisi posao u Bugarskoj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.09.2023 14:48
Pred Mladenom Krstajićem je 270 minuta odluke: Od ova tri meča mu zavisi posao u Bugarskoj MN Press

Ukoliko se serija od šest mečeva bez pobede nastavi i u naredna tri meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, selektorska fukcija Mladena Krstajića u reprzentaciji Bugarske će ozbiljno biti dovodena u pitanje.

Kako prenose tamošnji mediji čelnici Saveza su sa srpskim stručnjakom prošlog leta potpisali ugovor na dve godine i on prakitčno ističe poslednjom utakmicom kvalifikacija, budući da ne postoje ni teoretske šanse da se Bugarska nađe u Nemačkoj.

Međutim, od Krstajića se ne traži nužno da pobedi Litvaniju, Mađarsku i Srbiju u preostale tri utakmice, več samo da njegova ekipa pokaže boljitak, a u tom slučaju bi mu bio ponuđen nastavak saradnje.

I sam Krstajić je posle poraza od Crne Gore rekao da je njegova ekipa u više navrata nesrećno gubila bodove u ovim kvalifikacijama i da veruej da će do kraja ciklusa sigurno uspeti da osvoji još neki bod pored ova dva.

Ukoliko se to zaista dogodi, dve strane bi mogle da pronađu zajednički jezik za produžetak saradnje, a u suprotnom Krstajić bi morao da potraži nove poslodavce,