Vesti iz fudbala

Bugarska nema bolje od ovoga, ali ima budućnost: Krstajić posle drugog poraza u kvalifikacijama za EP

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.03.2023 09:57
Bugarska nema bolje od ovoga, ali ima budućnost: Krstajić posle drugog poraza u kvalifikacijama za EP Tanjug/AP Photo/Denes Erdos

Selekcija Mađarske jeste bolji tim od Bugarske koja je uz to imala i velikih problema sa povređenim igračima zbog čega u ovoj zemlji nije tragično dočekan poraz 0:3 u 2. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Tim koji sa klupe predvodi srpski stručnjak Mladen Krsatajić nema nijedan osvojen bod posle 180 minuta igre, ali bivši selektor Srbije uverava da ova generacija reprezentacije Bugarske ima budućnost.

"Bugarska nema igrače koji igraju u top ligama, sve su to uglavnom momci iz domaćeg šampionata, a ne treba zaboraviti da smo imali problema sa povređenim reprezentativcima. Kada se izgubi krivica je uvek na selektoru, tu nema dileme, ali uveren sam da ova ekipa Bugarske ima veliku perspektivu. Mi smo tu da stvaramo tim za budućnost", rekao je posle meča u Mađarskoj selektor Bugarske Mladen Krstajić

Nacionalni tim Bugarske naredni meč u grupi G kvalifikacija za EP igra 16. juna protiv Litvanije u gostima, a četiri dana kasnije dočekuje selekciju Srbije.