Vesti iz fudbala

Krstajić možda ne dočeka Srbiju u Razgradu: Iz Bugarske stiže glas o "pretnji" srpskom stručnjaku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.06.2023 11:20
Krstajić možda ne dočeka Srbiju u Razgradu: Iz Bugarske stiže glas o "pretnji" srpskom stručnjaku Tanjug/AP Photo/Denes Erdos

Na dan važne utakmice fudbalske reprezentacije Bugarske sa Litvanijom (15.00, TV Arena 1 Premium), u trećem kolu G grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope u Nemačkoj sledeće godine, iz te zemlje stiže vest o mogućem otkazu selektoru Mladenu Krstajiću. Posle gostovanja na severu Evrope, a pre domaćinstva Srbiji, 20. juna u Razgradu. 

Portal "Topsport.bg" tvrdi da je srpski stručnjak "ucenjen" pobedom u Kaunasu, jer su Bugarima preko potrebni bodovi posle poraza od Crne Gore i Mađarske, odnosno da će postati bivši ako ekipa još jednom ostane praznih šaka. I tako sebi maksimalno zakomplikuje život pred duel sa izabranicima Dragana Stojkovića, odnosno značajno smanji šanse za odlazak na EURO. 

Isti izvor navodi i da bi u tom slučaju, tim bio vraćen u ruke Georgija Ivanova, koji je na dve utakmice vodio "lavove", pre nego što je angažovan bivši selektor Srbije, igrač i sportski direktor Partizana, duge i uspešne karijere u kopačkama u Bundesligi. Popularni Gonzo trenutno obavlja posao tehničkog direktora u Fudbalskom savezu Bugarske i u slučaju ovog scenarija opet bi bio privremeno rešenje. 

 

Standings provided by Sofascore