Vesti iz fudbala

ARENA NA KIPRU: Ništa od Partizanove generalne probe, nevreme uništilo teren

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.02.2024 13:25
Teren u Limasolu natopljen vodom TV Arena sport
Teren u Limasolu natopljen vodom

Trebalo je fudbaleri Partizana od 13.30 časova da odigraju poslednji kontrolni meč tokom priprema na Kipru, ali su vremenski uslovi takvi da do tog susreta protiv ekipe Aez Zakakiu nije moglo da dođe.

Pojavili su se prvotimci crno-belih i kiparskog prvoligaša na dogovorenom mestu u dogovereno vreme, nadali su se da će moći da odigraju utakmicu, samo što za tako nešto nije postojalo minimum uslova, pa su igrači odradili lakši trening.

Kako javljaju reporteri TV Arena sport sa lica mesta, u Limasolu je bilo jako nevreme, koje je trajalo 10-15 minuta i uz koje je došla obilna količina kiše i grada.

 

 

Teren na kojem je trebalo da bude odigrana utakmica je potpuno natopljen vodom, na njegovim pojedinim delovima lopta uopšte ne može da se kotrlja, što su potrvdile i sudije koje su bile određene da dele pravdu na ovom meču.

Izašli su arbitri na teren, ali čim su bacili loptu, a ona ostala ukopana u blatu i vodi, jasno je bilo da od odigravanja utakmice nema ništa.

Crno-beli se tako u Beograd letom koji im je zakazan kasno večeras vračaju u Beogad nakon što su od četiri planirane, odigrali samo tri kontrolne utakmice i u sve tri pobedili uz gol razliku 9:0.

Ekipa trenera Igora Duljaja koja u prolećnom delu Mozzart Bet Superlige Srbije brani lidersku poziciju na tabeli, najpre je savladala Mladost iz Lučana 4:0, nakon toga je bila bolja od Aja Nape istim rezultatom, da bi u trećem susretu savladala bugarski Botev 1:0.