Superliga Srbije

ARENA NA KIPRU: Nevreme nateralo Vojvodinu i Čukarički da otkažu generalnu probu pred povratak u Srbiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.01.2024 10:10
Teren natopljen vodom MN Press
Teren natopljen vodom

Jako nevreme koje je u utorak vladalo na Kipru uticalo je na to da se fudbaleri Vovjodine i Čukaričkog u Srbiju vrate bez generalne probe pred nastavak sezone.

Naime, dva superligaša su za danas zakazala poslednji kontrolni meč tokom boravka na Mediteranu, ali je on otkazan zbog lošeg stanja terena na kojem je trebalo da bude odigran.

Dva kluba će tako test meč pred početak prolećmog dela Mozzart Bet Sueperlige morati da odrade po povratku u Srbiji, a imena rivala će naknadno biti objavljena, budući da su male šanse da odigraju pomenuti međusobni duel.

 

 

Vojvodina je pripeme na Kipru tako završila sa tri odigrana meča u kojima je slavila protiv Ahironosa Onisilosa 5:1 i Voždovca 2:1, dok su Novosađani identičnim rezltatom poraženi od Ararata iz Jermenije.

"Brđani" su, s druge strane, odigrali četiri utakmice u kojima su pobedili Enad (1:0), Aez Zaakiju (3:1) i Voždovac (2:1) u utakmici koja je trajala 105 minuta, a poraženi su od Ararata (0:3).

Novosadski superligaš će prvi meč prolećnog dela sezone odigrati na svom terenu protiv Mladosti iz Lučana, dok će Čukarički gostovati Radniku u Surudlici, a oba duela su planirana za 10. februar.