Superliga Srbije

ARENA NA KIPRU: Plaža umesto terena, ali program rada je isti - trčanje, trčanje i trčanje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.01.2024 09:40
Fudbaleri Partizana treniraju na plaži tokom priprema na Kipru TV Arena sport
Fudbaleri Partizana treniraju na plaži tokom priprema na Kipru

Planirao je trener Partizana, Igor Duljaj da ovog jutra izvede igrače na istrčavanje, ali je usled nešto lošijih vremenskih uslova na Kipru morao da promeni lokaciju, pa su prvotimci crno-belih umesto na terenu, ceo trening odradili na plaži.

Do pomenutog pomeranja je došlo zbog činjenice da je na ovom mediteranskom ostvu u utorak  vladalo jako nevreme, koje je potrajalo i tokom noći, te su tereni natopljeni vodom.

Odlučeno je zato da igrači treniraju na obali mora, ali sve po unapred ustanovljenom rasporedu. Fudbaleri su bili podeljeni po grupama, istrčavali su zadate deonice i po izrazima njihovog lica se moglo zaključiti da im je to baš prijalo.

Kako javljaju novinari TV Arena sport koji se nalaze na licu mesta sa ekspedicijom kluba iz Husmke, u poslepodnevnim časovima će igrači Partizana odraditi i drugi trening današnjeg dana i on bi nesmetano trebalo da se obavi na terenu koji crno-beli inače koriste tokom boravka na Kipru.

TV Arena sport

Fudbaleri Partizana nakon treninga na plaži na Kipru

 

Fudbaleri jesenjeg šampiona Mozzart Bet Superlige će u četvrtak, 1. februara od 13.30 časova odigrati poslednji pripremni meč na Kipru, a rival će im biti lokalni prvoligaš Aez Zakakiu, koji je zbog pomenutog nevremena morao da odloži jušerašnju prvenstvenu utakmicu protiv Anotrozisa,

Kako je planirano, odmah posle utakmice ekspedicija Partizana će se vratiti u Beograd, gde če odraditi finalni deo priprema za početak prolečnog dela sezone koji je zakazan za subotu, 10. februara protiv Javora u Ivanjici.