Vesti iz fudbala

ARENA NA KIPRU: Ovusu srećan zbog prve asistencij u dresu Partizana, Antić veruje u odbranu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.01.2024 15:31
Fudbaleri Partizana na meču protiv Boteva FK Partizan
Fudbaleri Partizana na meču protiv Boteva

Pre samo nekliko dana Leonard Ovusu se pridružio igračima Partizana na Kipru, a već danas je, na susretu protiv ekipe Boteva iz Vrace, uspeo da u piše prvu asistenciju.

Najpre je osvojio loptu tokom napada bugarske ekipe, a zatim vrlo inteligento proigrao Mateusa Saldanju koji je rutinski zatresao mrežu rivala.

Nakon utakmice, u razgoru za TV Arena sport, novojalija u dresu Partizana je istako da mu mnogo znači što je već na prvoj utakmici uspeo da upiše asistenciju.

"Fantastičan je osećaj što sam ovde, svi su me sjajno prihvatili i vrlo sam srećan što sam već na prvoj utakmici uspeo da upišem asistenciju. Utisci su zaista sjajni", kratko je prokomentarisao Ovusu.

Impresije sa treće pobede na Kipru za TV Arena spert izneo je i Nikola Antić koji je pohvalio igru celog tima, ali i odbrane koja na tri meča nije primila nijedan gol.

"Ovo je bila do sada najjača provera za nas ovde na Kipru, čak ni teren nije bio tako loš, i msilim da smo odigrali dobru utakmicu. Uslovi u kojima radimo su sjajni, a čak nas i vreme služi. Dali smo devet golova, nismo primili nijedan i mi se nadamo da će i u nastavku sezone biti situacija u kojoj ćemo ih davati mogo, a primiti malo. Trudimo se da to bude tako", rekao je bek crno-belih.