Superliga Srbije

ARENA NA KIPRU: Leonard Ovusu se pridružio ostatku ekipe Partizana na pripremama

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.01.2024 17:48
Trener FK Partizan, Igor Duljaj i Leonard Ovusu TV Arena sport
Trener FK Partizan, Igor Duljaj i Leonard Ovusu

Leonard Ovusu, jedno od zimskih pojačanja Partizana, pridružio se crno-belima u Larnaki gde se aktuelni lider Mozzar Bet Superlige Srbije sprema za nastavak sezone. Njega je u hotelu dočekao trener Igor Duljaj i od sutra će početi sa treninzima sa ostatkom ekipe.

Vezni igrač je potpisao ugovor sa srpskim klubom do kraja 2026. godine i pokriva poziciju zadnjeg veznog. Doveden je kao zamena za Kristijana Belića koji je otišao u AZ Alkmar uz obeštećenje od četiri miliona evra.

Ovusu u klub iz Humske stiže kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Odom iz Norveške. Svoju igračku karijeru je započeo u Gani, gde je nosio dres ekipe Drimsa. Takođe je nastupao i za izraelski Ašdod i Vankuver u MLS ligi.

Uz Leonarda Ovusua, Partizan su pojačali i Jung-Džun Goh, Nikola Miličić, Denil Kastiljo i Miloš Krunić. Ekipu su napustili već pomenuti Kristijan Belić i Mihajlo Ilić, koji je prešao u Bolonju uz obeštećenje od 4,5 miliona evra.

Nakon povratka sa Kipra, fudbaleri Partizana će u Beogradu odraditi završne pripreme za nastavak sezone u Superligi Srbije. Prvi meč u prolećnom delu sezone ih očekuje 17. februara gde će gostovati ekipi Javora u Ivanjici.