Superliga Srbije

ARENA NA KIPRU: Poslednje provere "večitih" i povratak u Beograd

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.02.2024 09:23
Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde FK Partizan / FK Crvena zvezda
Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde završavaju svoje dvonedeljne pripreme na Kipru i nakon današnjih kontrolnih utakmica se vraćaju u Beograd.

Prvi će na teren izaći prvotimci Partizana koji će u generalnoj probi tokom boravka na Mediteranu, odmeriti snage protiv kiparksog prvoligaša Aez Zakakiu (13.30).

 

 

Prema informacijama ekipe TV Arena sport sa lica mesta, trener lidera na tabeli Mozzart Bet Superlige, Igor Duljaj bi na ovom susretu priliku trebalo da pruži igračima za koje se očekuje da će biti starteri i za prvi meč prolećnog dela prvenstva protiv Javora u Ivanjici 10. februara.

Nakon pomenutog susreta, ekspedicija crno-belih će se vratiti u hotel kako bi se spakovala i u kasnim večernjim satima je zakazan polazak za Beograd, gde bi trebalo da se stigne u petak ujutru.

Poslednji kontrolni meč na Kipru imaće i igrači Crvene zvezde koji će od 16.00 časova igrati protiv bugarskog tima Botev, koji je pre nekoliko dana poražen od Partizana.

 

 

Trener crveno-belih, Vladan Milojević imao je u sredu uveče malih problema oko realizacije treninga, budući da je tokom boravka igrača na terenu u Pafosu vladalo veliko nevreme, ali na sreću, niko se nije povredio i sve zamisli novog šefa stručnog štaba su sprovedene u delo.

U timu ekipe a stadiona "Rajko Mitić" neće biti Jovana Mijatovića i Stefana Mitrovića koji su postigli dogovore oko prelaska u Njujork, odnosno Veronu.

Oba susreta biće direktno prenošena na kanalu TV Arena1 Premium.