Vesti iz fudbala

Arena na Kipru: Parizan protiv Bugara, Milojevićeva Zvezda se "meri" protiv Lučanaca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.01.2024 09:24
Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde FK Partizan / FK Crvena zvezda
Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde

Fudbaleri Partizan i Crvene zvezde odigraće nove kontrolne utakmice tokom priprema na Kipru u sklopu nastavka fudbalske sezone u Srbiji.

Lider na tabeli Mozzart Bet Superlige će od 13.30 časova odmeriti snagu protiv bugarskog superligaša Boteva iz Plovdiva, dok je Crvena zvezda za 15.30 časova zakazala prijateljski susret protiv Mladosti iz Lučana.

 

 

Biće ovo najozbiljnija provera koju će igrači trenera Igora Duljaja imati tokom boravka na "rajskom osztrvu" a do sada su sa po 4:0 slavili u duelima protiv Mladosti i Aja Nape.

Vrlo verovatno da će šef stručnog štaba kluba iz Humske na teren od prvog minuta izvesti ekipu koja bi trebalo da čini startnu postavi i kad krenu takmičarske utakmice, a očekuje se da u crno-belom dresu debituju i najnovija pojačanja Leonard Ovusu i Jung-Džun Goh.

Što se utakmice Crvene zvezde tiče, njima će ovo biti četvrti duel na Kipru, a nakoh njega će odigrati još jedan i to upravo protiv Bugara koji će danas sparingovati Partizanu.

Treneru srpskog šampiona, Vladanu Milojeviću se na rspolaganje stavio i Osman Buakri koji se vratio sa Kupa afričkih nacija i dodatno će pojačati konkurenciju u špicu tima.

Oba susreta biće direktno prenošena na kanalima TV Arena sport, Partizanov na TV arena sprot 1, a duel Zvezde i Mladosti na TV Arena 2 Premimum.