UEFA Liga konferencije

Milenković za Arenu pred finale: Ponosni smo što smo ovde, ali nismo se zadovoljili time! Firenca zaslužuje trofej

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.06.2023 20:43
Milenković za Arenu pred finale: Ponosni smo što smo ovde, ali nismo se zadovoljili time! Firenca zaslužuje trofej Guliver/Valentina Giannettoni/LiveMedia/DeFodi Images

Sve je spremno za finale Lige konferencija između Fiorentine i Vest Hema u Pragu, gde će srpski fudbaleri Luka Jović, Aleksa Terzić i Nikola Milenković imati priliku da donesu prvi evropski trofej u Firencu.

Ekipa TV Arena sport je trenutno na licu mesta, a svoja očekivanja izneo je upravo defanzivac srpske reprezentacije, Nikola Milenković:

"Idealan tener, nama odgovara da bude što brži. Svi smo zdravi, svi smo na raspolaganju šefu. Kada uđete u finale očekivanja su uvek da se pobedi i osvoji trofej. Spremni smo, znamo da igramo protiv jake ekipe, što se tiče intenziteta i nivoa fizičke spreme. Sa druge strane, imamo i mi naše vrline, verujemo u sebe. Ponosni smo što smo ovde, ali se ne zadovoljavamo time. Želimo da donesemo trofej u Firencu jer to zaslužuju i navijači i klub", rekao je Milenković, pa odgovorio na pitanje ima li euforije u Toskani:

"Ma, kako nema. I mi smo svesni kolko bi ovaj trofej značio na jačanju Fiorentine, svesni smo značaja duela. Najvažnija utakmica u sezoni za nas, daćemo sve od sebe", istakao je defanzivac.

Za kraj, pomenuo je trenera Vinćenca Italijana i objasnio kako su se pripremali za finale:

"Nivo pažnje raste kako se utakmica približava. Pripremali smo se kao i sve ostale mečeve, uz to što smo imali malo više vremena. Nećemo odstupati od našeg napadačkog stila igre i videćemo da li će nam to doneti trofej", podvukao je Milenković.