UEFA Liga konferencije

Igor Matić za TV Arena sport: Drugo poluvreme je put, sigurno ćemo osvojiti bodove u Evropi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.10.2023 23:21
Igor Matić za TV Arena sport: Drugo poluvreme je put, sigurno ćemo osvojiti bodove u Evropi MN Press

Igra iz drugog poluvremena meča protiv Genka je ono kako bi fudbaleri Čukaričkog trebalo da igraju i ukoliko budu uspeli da produže period tako dobre partije, mogu da se nadaju osvajanju nekog boda u Ligi konferencije, smatra trener beogradskog tima, Igor Matić.

Šef stručnog štaba tima sa Banovog brda je priznao da su Belgijanci bili bolji rival, al i izrazio uverenje da će njegov tim u nastavku takmičenja u Evropi biti na mnogo boljem nivou nego što je sad.

"Gledali smo dva potpuno suprotna poluvremena. Prvim nikako ne mogu da budem zadovljan, ali drugo je bilo baš dobro. To je način na koji Čukarički treba da igra, ali ne 45 minuta nego svih 90. Siguran sam da ćemo biti bolji u narednom periodu i daćemo osvojiti neki bod u Ligi konferencija", rekao je Matić u razgoru za TV Arena sport.

Na pitanje šta Čukaričkom nedostaje da bude malo konkurentniji za evropske utakmice, šef stručnog štaba Čukaričkog je odgovorio vrlo konkretno:

"Nedostaju nam ovako jake i kvalitetne utakmice u domaćem prvenstvu. Genk igra na svaka tri dana mečeve na ovom nivou, dok mi to nemamo. Ipak, siguran sam da ćemo kroz ovakve mečeve da rastemo i budemo sve bolji".