UEFA Liga konferencije

(VIDEO) Trener Čukaričkog žali za pobedom: Falila je mirnoća u završnici, šteta...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.11.2023 21:01
(VIDEO) Trener Čukaričkog žali za pobedom: Falila je mirnoća u završnici, šteta... MN Press

Trener Čukaričkog Igor Matić analizirao je utakmicu 4. kola Lige konferencija protiv Fiorentine, koja je večeras slavila protiv "brđana" minimalnim rezultatom.

Ostaje veliki žal za bodovima, budući da je srpski tim odigrao vrlo dobru utakmicu protiv sada već lidera na tabeli grupe F. Fiorentina je došla u vođstvo u ranoj fazi meča iz penala, da bi nakon toga, "brđani" uspeli da uspostave ravnotežu i u nekoliko navrata dođu u situaciju da stignu do izjednačenja. Ali, na kraju, nisu imali raspoloženog strelca... 

"Ovo je bio sjajan meč, ali ne možemo biti zadovoljni rezultatom. Ostaje žal za bodovima. Neverovatno je da nam se neke stvari uporno dešavaju i da neće da nam se vrati. Predstavili smo srpski fudbal na lep način protiv jako kvalitetnog rivala. Momci su dali sve od sebe, perfektno smo taktički spremili utakmicu. Fiorentina osim tog penala i jedne šanse, nije pokazala mnogo toga. Mi smo imali dve, tri polu prilike i jednu stopostotnu šansu. Ali, nije nam se dalo", rekao je Matić i dodao:

"Osim poseda, parirali smo u svim segmentima. Falila je mirnoća u završnici i nadam se da ćemo uzeti bodove u nekoj od preostale dve utakmice. Rastemo iz utakmice u utakmice i sada se okrećemo Partizanu, protiv koga igramo za tri dana", rekao je između ostalog trener Čukaričkog.