Superliga Srbije

Igor Matić nasledio Dobrašinovića u Novom Pazaru

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.01.2024 09:10
Igior Matić ima novi klub MN Press
Igior Matić ima novi klub

Dobri rezultati Čukaričkog u finišu jesenjeg dela Superlige nisu Igoru Matiću doneli i ostanak na klupi, ali jesu posao u drugom klubu - Novom Pazaru.

Rastali su se Pazarci sa Sinišom Dobrašinovićem zbog slabijih rezultata u finišu, iako su oni bodovno izjednačeni sa Čukaričkim na deobi četvrte pozicije i imaju dobre šanse da dosanjaju i Evropu.

Uprava Novog Pazara veruje da će sa Igorom Matićem, mladim trenerom sa svega nekoliko meseci trenerskog iskustva uspeti da dostignu cilj. Bivši fudbaler Zemuna, OFK Beograda, Čukaričkog i drugih klubova, na klupi Čukaričkog sedeo je 26 puta u tri takmičenja i ostvario osam pobeda, četiri remija i 16 poraza. Nije uspeo da osvoji ni bod u Evropi, doživeo je svih osam poraza, dva u kvalkifikacijama i šest u grupnoj fazi Lige konferencije. 

Očekuje se narednih dana zvanična promocijma Matića, start priprema a trenerski debi na klupi Novog Pazara imaće na prolećnoj premijeri u Pančevu protiv Železničara. Protiv Čukaričkog će ukrstiti koplja krajem marta, u 27. kolu Pazarci gostuju na Banovom brdu.