Superliga Srbije

Igor Matić za Arenu: Bili smo loši u organizaciji igre, primali smo golove iz kontri

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.08.2023 23:04
Igor Matić za Arenu: Bili smo loši u organizaciji igre, primali smo golove iz kontri MN Press

Čukarički je na gostovanju IMT-u doživeo ubedljiv poraz (0:3) i to prvi u sezoni u domaćem prvenstvu. Doskorašnji šef stručnog štaba, Dušan Kerkez, smenjen je pre svega dva dana, a na njegovo mesto je došao nekadašnji fudbaler "brđana", Igor Matić.

Ova utakmica za Matića nije bila samo debi na klupi novog kluba, već i prva u trenerskoj karijeri. Međutim, sigurno je neće pamtiti po dobrom, već će pokušati da izvuče lekcije iz nje i okrene se novim izazovima.

Neposredno nakon duela, trener Čukaričkog je u izjavi za TV Arena sport istakao kako su svi problemi nastali u procesu organizacije napada:

"Bili smo loši u organizaciji igre, bili smo nemirni. Bukvalno smo sva tri gola primili iz kontranapada. Odgovornost je moja, preuzeo sam ekipu pre dva dana, ali i dalje verujem u nju. Jednostavno život ide dalje, fudbal ide dalje i siguran sam da ćemo iz utakmice u utakmicu biti bolji", istakao je Matić, dok je sa tribine odjekivalo "Hoćemo Kerkeza!".

Podsetimo, Čukarički će ove sezone biti siguran učesnik Lige konferencija, ali ima šansu i za Ligu Evrope za koju će se boriti sa ekipom Olimpijakosa.