UEFA Liga Evrope

Rakitić uoči finala Lige Evrope sa Romom: Neko treba da snimi film o našoj sezoni

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.05.2023 10:54
Rakitić uoči finala Lige Evrope sa Romom: Neko treba da snimi film o našoj sezoni Tanjug/AP Photo/Darko Bandic

Fudbaleri Sevilje će se večeras od 21.00 (TV Arena 1 Premium) sastati sa Romom na "Puškaš areni" u Budimpešti, gde će imati priliku da dođu do sedmog trofeja Lige Evrope u klupskoj istoriji.

Jedan od najjačih aduta Hosea Luiza Mendilibara, Ivan Rakitić, bio je član generacije koja je ovaj pehar podigla 2014. godine, a ne krije da mu je cilj da to ponovi i večeras:

"Jako smo srećni što smo opet u velikom finalu, ali u njega ulazimo mirno. Prisutna je velika želja za pobedom ali idemo korak po korak kako bi smo uživali u svakom trenutku", rekao je Rakitić, pa dodao:

 

 

"Atmosfera u našoj svlačionici i oko nas je izuzetno dobra i pozitivna. Moramo da nastavimo da radimo kao grupa jer smo svesni šta nas očekuje. Svi moramo pružiti 100 posto svojih mogućnosti da bi smo pobedili".

Tridesetpetogodišnji vezista je potom došao na veoma interesantnu ideju - da se snimi film o Seviljinoj sezoni:

"Želi li neko da napravi film o dugoj i teškoj sezoni, mogao bi da snimi film o nama.Ekipa je uvek imala kvalitet i samopouzdanje ali novi trener je uneo snagu i postavio jasne zahteve pred nas što je dovelo do pozitivnih rezultata", podvukao je Rakitić.