UEFA Liga Evrope

Arena sport na finalu Lige Evrope: Fan festival, dres Matića i zašto Gera voli "Mitrogola"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.05.2023 17:44
Arena sport na finalu Lige Evrope: Fan festival, dres Matića i zašto Gera voli "Mitrogola" TV Arena sport

(Od specijalnog izveštača TV Arena sport - Luka Jovović)

Budimpešta je u znaku fudbala, na stadionu "Puškaš Arena" u sredu od 21.00 čas (TV Arena 1 Premium) igra se finale UEFA Lige Evrope gde će se za trofej boriti fudbaleri Sevilje i Rome. UEFA je tim povodom za sve navijače i goste finala napravila Fan Festival na Trgu Heroja, gde se našla i ekipa TV Arena sport.

Organizatori su se potrudili da pripreme veliki broj zanimljivog sadržaja, a deca i odrasli se mogu okušati u mnogim igrama ali i videti dragocene predmete. Tu se nalaze i replika čuvenog trofeja kao i male svlačionice finalista, a centralno mesto zauzima i dres Nemanje Matića, jednog od najboljih igrača "vučice" u ovom takmičenju.

 

TV Arena sport

 

Naša ekipa se upravo na tom mestu sastala sa selektorom mlade reprezentacije Mađarske, Zoltanom Gerom.
Nekadašnji napadač Fulama je i sam bio učesnik finala Lige Evrope 2010. godine kada je Atletiko slavio nad londonskim klubom sa 2:1 nakon produžetaka golovima Dijega Forlana u 32. i 116. minutu, dok je strelac za Fulam bio Sajmon Dejvis.

TV Arena sport

 


Zoltan Gera je nakon završetka igračke karijere ostao u fudbalu, a kako je sam istakao aktivno prati utakmice svog Fulama, pri čemu napominje da oseća žal što nije imao priliku da igra sa srpskim reprezentativcem, Aleksandrom Mitrovićem.

"Žao mi je što sad nisam u Fulamu da igram sa Mitrovićem. Bio sam u Londonu skoro i video sam koliko ga navijači vole čak i ako nije tad mogao da igra. I ja sam veliki navijač Mitrovića", istakao je Gera, čiji kompletan intervjuu možete pogledati u našem studiju pred utakmicu.