UEFA Liga Evrope

Dušan Vlahović povredio zglob, neizvestan za meč protiv Sportinga

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.04.2023 15:44
Dušan Vlahović povredio zglob, neizvestan za meč protiv Sportinga Tanjug/(AP Photo/Gregorio Borgia)

Mukama Dušana Vlahovića u Juventusu izgleda da nema kraja jer je tri dana pred prvi četvrtfinalni duel sa Sportingom u Ligi Evrope preskočio trening zbog povrede skočnog zgloba.

Dobio je udarac u zglob srpski napadač na Olimpiku i nije mogao danas da trenira već je sa De Šiljom bio u teretani. Italijanski mediji ističu da je njegovo učešće u četvrtak, u prvom četvrtfinalnom meču Lige Evrope protiv Sportinga iz Lisabona došlo u pitanje, ali i da nije unelo nervozu kod trenera Masimilijana Alegrija jer mu se još pre sedam dana na teren vratio Arkadijuš Milik.

Vlahović je ove sezone postigao tri i namestio još dva gola u evropskim takmičenjima. U Ligi šampiona bio je precizan protiv Makabija iz Haife, a u Ligi Evrope prvo protiv Nanta u šesnaestini finala, potom i protiv Frajburga u osmini finala. Gol protiv nemačkog kluba bio mu je jedini za Juventus u poslednja dva meseca...

Dobra vest za Masimilijana Alegrija je da su treninzima ovog utorka vratili Leonardo Bonuči i Pol Pogba, ali ostaje da se vidi hoće li biti na sto odsto do predstojeće utakmice.