UEFA Liga Evrope

Del Pjero kritikovao Vlahovića, ali ga i podržao: Dres Juventusa je "težak"

komentari (0)

Izvor: Tanjug

10.03.2023 12:57
Del Pjero kritikovao Vlahovića, ali ga i podržao: Dres Juventusa je "težak" Guliver

Dušan Vlahović je daleko od forme zbog koje ga je angažovao Juventus i u kojoj je bio po dolasku u Torino. Srpski reprezentativac ne pruža partije koje se od njega očekuju, nedostaju i golovi, a samim tim i samopouzdanje kod mladog napadača je opalo.

Vlahović je poslednjih dana dosta kritikovan, a poslednja je stigla od legende Juventusa i Italije Alesandra Del Pjera. Ipak, slavni fudbaler je iskoristio priliku i da da podršku Srbinu.

"Nije mi se dopala igra Dušana Vlahovića protiv Frajburga, možda je i psihološki jer je dres Juventusa 'težak', ali on ima kvalitet i najvažnije je da ostane miran", izjavio je Alesandro Del Pjero.

"Stara dama" je u četvrtak bila bolja od Frajburg 1:0 u prvom meču osmine finala Lige Evrope, a Vlahović na petom meču uzastopno nije postigao gol. 

"Svi smo svesni da poseduje kvalitet da trese mreže. Zato mi se nije dopalo što iz nekih situacija makar nije šutnuo. Bitno je da Vlahović uživa poverenje trenera Masimilijana Alegrija i navijača", doda je Del Pjero za italijanski "Skaj sport". 

Alegri je, sa druge strane, podržao Vlahovića, uz konstataciju da će golovi doći i da se nada tome već na narednom meču protiv Sampdorije u Seriji A.