Superliga Srbije

Partizan ozvaničio dolazak novog pojačanja: Saldanja predstavljen u Humskoj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.07.2023 14:33
Partizan ozvaničio dolazak novog pojačanja: Saldanja predstavljen u Humskoj FK Partizan

Fudbalski klub Partizan predstavio je i osmo ovosezonsko pojačanje, a to je Brazilac Mateus Saldanja, koji je došao iz japanskog Džef junajteda.

Kao što je poznato, u pitanju je napadač koji je proteklih šest meseci proveo na pozajmici u Nefčiju u kojem je i skrenuo pažnju na sebe skauting službi tima iz Humske i bio želja trenera Igora Duljaja.

"Hvala svima koji su mi omogućili da dođem u Partizan i trudiću se da opravdam to poverenje. Nadam se da ću postići mnogo golova u dresu ovog kluba, da ću ponoviti uspehe koje je imao moj zemljak Leonardo, a navijače pozivam da nas podrže jer nam je to potrebno", rekao je na promociji novi fudbaler crno-belih.

Brazilac je potpisao četvorogodišnji ugovor sa crno-belima i zadužio dres sa brojem 11, pa će se već danas staviti na raspolaganje stručnom štabu, ali nije realno očekivati da sutra zaigra u meču 1. kola Mozzart Bet Superlige protiv TSC-a u Bačkoj Topoli.

Pored Saldanja, koji je četvrti najplaćeniji igrač u istoriji Partizana, tim iz Humske je ovog leta angažovao još Alda Kalulua, Aleksandra Jovanovića, Nikolu Antića, Nemanju Nikolića, Ksandera Severinu, Aleksandra Šćekića, Aranđela Stojkovića i Frenka Kanutea.