UEFA Liga Evrope

Igor Duljaj za TV Arena sport: Drago mi je zbog debitanata, Saldanja dobio jak udarac

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.02.2024 19:06
Trener Partizana, Igor Duljaj MN Press
Trener Partizana, Igor Duljaj

Fudbaleri Partizana su savladali IMT 5:2 (2:0) u 21. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije i tako se vratili na lidersku poziciju na tabeli.

Svoje utiske nakon meča je podelio trener crno-belih, Igor Duljaj. On je bio zadovoljan što su svi debitanti postigli pogodak na današnjoj utakmici.

"Prvo bih želeo da pohvalim obe ekipe i kolegu koji je danas igrao izuzetno hrabro. Malo smo bili nervozni pri rezultatu 3:2. Ono što može da me raduje je što su svi igrači koji su debitovali postigli po gol i da su već na neki način postali miljenici navijača Partizana. Ovom prilikom bih želeo da se zahvalim svakome ko je došao. Najvažnija su tri boda uz dobru igru gde ima prostora za napredak", izjavio je Duljaj za TV Arena sport.

Mateus Saldanje je završio meč ranije usled povrede, a Duljaj je otkrio šta je u pitanju.

"Saldanja je dobio jak udarac u zadnju ložu, nadam se da ništa nije strašno. Ono što me brine je da je Nikolić dobio četvrti žuti karton i neće moći da nastupi u Surdulici", rekao je šef struke aktuelnog lidera Superlige Srbije.

Trener IMT-a, Nebojša Jandrić smatra da su njegovi izabranici zaslužili više i da mu je žao što je meč završen ubedljivom pobedom.

"Čestitam Partizanu na pobedi. Mislim da smo i na ovoj utakmici kao i na prethodnoj mogli daleko više rezultatski. Žao mi je što smo primili pet golova, ali mi smo sa igračem manje pokušali da napademo i dođemo do pozitivnog rezultata. Negativan mi je utisak kada je u pitanju prvo poluvreme jer smo mogli mnogo bolje da donosimo odluke u završnici. Na kraju individualnim greškama došli do toga da gubimo poluvreme sa dva gola razlike. Mislim da smo bili blizu pozitivnog rezultata. Teška utakmica, zahteva i mentalno i fizički za naše igrače i žao mi je što se završila ovako ubedljivo jer mislim da smo zaslužili više", izjavio je Jandrić