Superliga Srbije

Ponuda ima, ali Saldanja nije na prodaju: Miloš Vazura trdi da Partizan neće ostati bez najboljeg napadača

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.12.2023 13:23
Mateus Saldanja MN Press
Mateus Saldanja

Ponude za Mateusa Saldanju već su stigle u Humsku, ali čelnci Partizana nemaju nameru da ove zime prodaju svog najboljeg napadača, koji je letos zadužio crno-belu opremu, tvrdi generalni direktor kluba Miloš Vazura.

Prvi operativac kluba je u izjavi za Informer naglasio da redovima partizana ne razmišljaju o prodaji igrača koji je ove godine već postigao 14 golova.

"Tačno je da Saldanju žele brojni klubovi, mnogo njih je zvalo u prethodnih nekoliko dana, ali sve ponude smo odbili. To je igrač na kojeg ozbiljno računamo i ne želimo da ostanemo bez njega. Saldanja nije na prodaju", rekao je Vazura.

Za fudbalera iz Brazile, prema informacijama beogradskih medija, zainteresovani su neimenovani klubovi iz Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, a to su destinacije na kojima se u ovom trenutku plaćaju najveća obeštećenja, a poznato je da crno-belima novac i te kako potreban.

Međutim, kako stvari stoje, u Humskoj su odlučili da su im sportski motivi iznad finansijskih i Brazilac će i na proleće nositi crno-beli dres.

Da li će Partizan tada biti jesenji vicešampion, što mu sleduje po trenutnom rasporedu na tebeli ili možda šampiom, znaće se nakon 171. večitog derbija koji je na programu u sredu, 20. decembra od 18.00 časova (TV Arema 1 Premium) čime će biti stavjlena tačka na prvi deo Mozzart Bet Superlige Srbije.

 

https://youtu.be/zgQjPavqFRA