Superliga Srbije

Nikola Antić ponovo u Humskoj: Partizan doveo prvo pojačanje ovog leta

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.06.2023 16:55
Nikola Antić ponovo u Humskoj: Partizan doveo prvo pojačanje ovog leta FK Partizan

Iskusni levi bek Nikola Antić prvo je pojačanje Partizana ovog leta. Defanzivac, koji je ponikao u crno-beloj školi, potpisao je trogodišnji ugovor sa klubom iz Humske i već od danas će biti na raspolaganju treneru Igoru Duljaju.

Nikola Antić je ponikao u generaciji sa sadašnjim desnim bekom Markom Živkovićem, Aleksandrom Mitrovićem i Lazarom Markovićem, bio je i omladinski prvak Evrope sa reprezentacijom Srbije 2013. godine. Do sada je igrao i u Radu, Jagodini, Vojvodini, Šahtjoru iz Saligorska i Himkiju.

Novi dres sa brojem 15 mu je uručio sportski direktor – Ivica Kralj.

"Kada me je pozvao Ivica Kralj, više nisam razmišljao o drugim solucijama. Razgovarali smo fudbalski i za mene je povratak bio veliki izazov, jer mi je negde ostala želja da debitujem za prvi tim Partizana. Išao sam okolnim putem do cilja, sada sam vratio i jako sam srećan zbog toga."
 

Generacija kojoj je pripadao Antić u Humskoj iznedrila je nekoliko vanserijskih talenata, kasnije i reprezentativaca – Lazara Markovića, Aleksandra Mitrovića, Nikolu Ninkovića.

"Bilo je mnogo talentovanih momaka u toj generaciji, ali i u selekcijama rođenim 1995. i 1996. godine, gdes u bili Danilo Pantić, Andrija Živković, Saša Lukić… Sa svima smo se znali, trenirali, igrali, trenirali su nas isti treneri, legende kluba i mnogo momaka je uspelo u fudbalu. Zato mi je drago što sam se vratio, jer pamtim mnogo lepih stvari iz tog perioda omladinske škole i jedva čekam da počnem da radim sa prvim timom."