Superliga Srbije

Hvala Petriću uvek će biti deo Partizana, a naš cilj ostaje Liga šampiona: Ivica Kralj se zahvalio dosadašnjem treneru "crno-belih

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.02.2023 13:17
Hvala Petriću uvek će biti deo Partizana, a naš cilj ostaje Liga šampiona: Ivica Kralj se zahvalio dosadašnjem treneru "crno-belih MN Press

Sportski direktor Partizana, Ivica Kralj javno se zahvalio, sada već bivšem treneru Gordanu Petriću za sve što je učinio za klub, a pre svega što je pristao da u teškoj situaciji sedne na klupu "crno-belih".

On je to rekao u razgvoru za klupsku televiziju u kojem je naglasio da tim iz Humske ne odustaje od svojih ciljeva da u narendojs ezoni igra u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Pre svega moram da se zahvalim Gordanu Petriću koji je došao u trenutku kada su rezultati bili takvi kakvi su bili. Doneo je puno toga pozitivnog, nažalost poslednji rezultati su se odrazili na njegovo zdravstveno stanje i došlo je do ovog epiloga. Hvala mu za sve što je uradio za Partizan, veliki trener i veliki čovek, družićemo se, nadam se da će i u budućnosti biti deo Partizana", rekao je Kralj.

Odlazak Gordana petrića uticao je da Ivica Kralja prvi put kao sportski direktor mora da angažuje nekog trenera, a izbor je pao na Igora Duljaja.

"Kada ste deo Partizana to nosi mnogo lepih trenutaka, naravno, ima i ovih drugih, kojih pokušavamo da bude što manje ali su deo svih igara. Igor Duljaj je naš novi trener, prvi u mom mandatu. Sigurno da ne dolazi u idealnom momentu, kao i svi mi kada dolazimo, nikada se ne dolazi kada je sve potaman, već kada ima nekih problema. Takva je i situacija sa Igorom u ovom momentu. Došlo je do promene, očekujemo reakciju igrača na sve ovo. Trener će pokušati koliko je u njegovoj moći da nešto promeni do samog derbija, uveren sam da šok terapija može da donese neki pozitivan rezultat", rekao je Kralj, a zatim se dotakao ciljeva "crno-belih".

"Da odigramo derbi, da vidimo kako će se to završiti. Plan je da se konsoliduje ekipa, da se vratimo na pravi kolosek, činjenica je da Crvena zvezda ima veliku bodovnu prednost, ali mi i dalje imamo svoje sportske ciljeve. Na tome ćemo da radimo, da polako pripremamo ekipu za leto i Ligu šampiona. Bilo bi da što pre izađemo iz trenutne situacije, i ovom prilikom pozivam navijače, bez obzira što imaju pravo na nezadovoljstvo, pozivam ih da budu uz igrače i da im daju podršku jer njihova podrška zaista daje nešto posebno. Kao neko ko je od 14 godine u ovom klubu znam koliko to znači, koliko negativna energija donosi probleme, a koliko pozitivna energija i njihova snaga mogu da nam daju krila. Zato još jednom molim navijače za podršku igračima i novom treneru, a igrači će im to vratiti na najbolji način".