Superliga Srbije

Ne idemo dok ne potpišeš: Baharov pomoćnik otkrio koliko je Zvezda bila rešena da dovede Izraelca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.05.2023 13:30
Ne idemo dok ne potpišeš: Baharov pomoćnik otkrio koliko je Zvezda bila rešena da dovede Izraelca Guliver/Imago Sports

Barak Bahar je ove subote i definitivno dobio trenerski posao u Crvenoj zvezdi, čiji fudbaleri su sa sadašnjim šefom Milošem Milojevićem odbranili titulu, a na putu su da to urade i sa peharom Kupa Srbije. To je bio očekivani epilog višemesečnih pregovora crveno-belih i izraelskog stručnjaka. 

Pripremanje terena za dolazak trofejnog trenera počelo je još u martu, kada su izraelski mediji saznali da su emisari bivšeg prvaka Evrope i sveta došli na noge čoveku koji ih je sa Makabijem iz Heife izbacio iz trke za tekuću Ligu šampiona. Jedan od Baharovih pomoćnika otkrio je sada kako je izgledao prvi susret dve strane. 

"Došli su svi u odelima, na 40 stepeni Celzijusa. Barak i ja smo sedeli u restoranu, a jedan od njih se okrenuo ka treneru i rekao mu: ‘Mi smo došli po tebe i ne idemo dok ne potpišeš", prepričao je Dani Inbar za medije u svojoj zemlji.

 

 

 

Bahar je ubrzo "zagrizao", ali nije hteo da sklopi posao dok ne bude siguran da će ga njegov stručni štab ispratiti u novoj misiji, kao i da će njegovi saradnici dobiti odgovarajuće uslove. 

"U jednom trenutku shvatio sam da ljudi iz Crvene zvezde žele mnogo da investiraju u nas i shvatio sam da je to pravo mesto za mene. Ali, nisam mogao to sam. Ako neko iz mog tima ne bi želeo da ide, ne bih ni ja. Ja sam hteo zbog toga jer je to novi izazov za mene", rekao je Bahar, od kog se očekuje da napravi velike stvari u Ligi šampiona.

U "prevodu" da prođe grupu, što nije bio slučaj u prethodna dva učešća, kada je Vladan Milojević napravio senzaciju samim plasmanima u LŠ. Ovog puta je učešće zagarantovano, na osnovu znatno popravljenog koeficijenta Mozzart Bet Superlige Srbije, odnosno Zvezdinog nastavljenog šampionskog niza