UEFA Liga šampiona

Barak za TV Arena sport: Ključno je prvih 15 minuta, Bukari bi mogao da uđe i bude čovek odluke

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.10.2023 20:23
Barak za TV Arena sport: Ključno je prvih 15 minuta, Bukari bi mogao da uđe i bude čovek odluke MN Press

Prvih 15 minuta susreta na "Red bul areni" ključni su za ostvarivanje pozitivnog rezultata u duelu protiv Lajpciga i fudbaleri Crvene zveuzde su sprmeni da se suprostave velikom rivalu, rekao je u izjavi za TV Arena sport trener cvno-belih Barak Bahar.

Izraselski stručnjak je naglasio da veruje kako će njegovi igrači umeti defanzivno da odigraju protiv nemačkog tima i naglaiso da njegovi igrači treba da budu strpljivi.

"Znamo kako želimo da igramo i bitno je kako uđemo u uvodnih 15 minuta. Ukoliko tu budeme odigrali kako treba moglo bi da nam bude mnogo lakše. Znamo da su vrlo brzi igrači koji traže prostor i moramo biti pametni, taktički dobri i da ne zadržavamo dugo loptu u nogama", rekao je Bahar.

U startnom timu Crvene zvezde nema Osmana Bukarija, ali uprkos tome šef stručnog štaba srpskog šampiona misli da bi on mogao da bude čovek odluke d rugom delu meča.

"Bukari je izašao iz povrede i počeće na klupi, ali verujemda će ući u drugom delu meča i mislim da bi on mogao da bude igrač odluke na ovom susret. Potrebno je da se dobro branimo, a ja mislim da ćemo u tome uspeti", rekao je Barak.