UEFA Liga šampiona

Barak za TV Arena sport: Nedostajao drugi gol, mladi igrači pokazali da su budućnost, možemo bolje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.10.2023 23:13
Barak za TV Arena sport: Nedostajao drugi gol, mladi igrači pokazali da su budućnost, možemo bolje MN Press

Tužan je trener Crvene zvezde, Barak Bahar zbog poraza od Lajpciga u 3. kolu Lige šampiona, ali i u takvoj situaciji ne propušta priliku da pohvali igru mlladih igrača crveno-belih.

Prema njegovim rečima, fudbaleri iz omladinske škle Zvezde su pokazali da na njih klub može ozbiljno da računa i to je veliki dobitak iz ovog suseta za srpskog šampinna.

"Nismo počeli dobro, a pokušali smo da pritisnemo Lajpcig, ali smo zato u drugom poluvremenu bili mnogo bolji. Nismo iskoristili momentum da damo drugi gol, a ond asam uvođenjem mladih igrača želeo da iskoristim njihovu energiju. Pokazali su da klub na njih može ozbiljno da računa i da su budućnost srpskog fudbala", rekao je Bahar za TV Arena sport.

nakon tri odigrana meča Crvena zvezda ima smao jedna osvojen bod, koliko ima i švajcarski jang bojs i izraelski stručnjak veruje u prolazak u eliminacionu fazu Lige šampiona.

"Tek smo završili utamicu i treba da napravimo analizu onoga što je bilo dobro i onoga što nije. Pred nama su još tri utakmice i verujem da možemo biti bolji", rekao je Bahar.