Superliga Srbije

Zvezda predstavila Bahara: Izraelac novi trener srpskog šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.05.2023 13:11
Zvezda predstavila Bahara: Izraelac novi trener srpskog šampiona FK Crvena zvezda

Izraelski stručnjak Barak Bahar predatavljen je kao novi trener Crvene zvezde, čime se samo potvrdilo ono što se mesecima pričalo da će upravo on naslediti Miloša Milojevića na klupi srpskog šampiona.

Crveno-beli su se u četvrtak zahvalili dosadašnjem šefu stručnog štaba na svemu što je uradio za klub sa stadiona "Rajko Mitić", a sada su i zvanično saopštili ko će biti njegov naslednik.

"FK Crvena zvezda sa velikim zadovoljstvom obaveštava javnost da je novi trener našeg kluba izraelski stručnjak Barak Bahar, koji je parafirao trogodišnji ugovor", saopštili su crveno-beli na svom sajtu, a zatim objavli i kratku biografiju novog trenera:

"Bahar je rođen 21. septembra 1979. godine, a trenersku karijeru započeo je u Ironi Kirjat Šmoni, gde je startovao kao asistent, da bi ubrzo u potpunosti preuzeo tim i osvojio Kup Izraela. Već 2015. godine pravi iskorak, postaje trener Hapoel Ber Ševe i osvaja tri šampionske titule, kao i dva Superkupa. Nije to moglo da prođe nezapaženo, pa je seo na klupu Makabija iz Haife i za tri sezone, osvojio isto toliko titula, kao i još jedan Superkup. U aktuelnoj sezoni je uspeo da sa Makabijem u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminiše Olimpijakos, Apolon i upravo Crvenu zvezdu, da bi u grupnoj fazi upisao trijumf protiv čuvenog Juventusa. 

Reč je o, kako su naveli na sajtu Crvene zvezde, o jednom od najperspektivnijih trenera u Evropi, koji je već osvojio 10 trofeja, tako da, Zvezdu čeka izuzetno napadački fudbal u sezoni koja je pred nama.