Superliga Srbije

Izraelci uslikali večeru i tvrde: Crvena zvezda pregovarala sa trenerom Makabija iz Haife

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.03.2023 11:09
Izraelci uslikali večeru i tvrde: Crvena zvezda pregovarala sa trenerom Makabija iz Haife MN Press

Crvena zvezda grabi krupnim koracima ka odbrani titule u Mozzart bet Superligi i direktnom plasmanu u Ligu šampiona, ali prema izvoru izraelskog "One.co.il" u elitnom takmičenju bi mogao da ih vodi Barak Bahar, trener Makabija iz Haife.

Izraelci tvrde da već nedeljama Crvena zvezda vodi pregovore sa trenerom ekipe koja ih je izbacila iz plej-ofa Lige šampiona, a prema vieo zapisu i slikama Zvezdino rukovodstvo je ove nedelje i dolazilo u Izrael. Na večeri sa Baharom uslikani su tehnički direktor Marko Petrović, šef skautinga Marko Marin i sportski direktor Mitar Mrkela.

 

 

Kakav će ishod ovih pregovora biti sigurno će još neko vreme ostati tajna jer je Miloš Milojević i dalje na čelu stručnog štaba šampiona a nije ni manir rukovodstva u Ljutice Bogdana da govori na ovu temu do kraja šampionata. Izraelci sa druge strane tvrde da je Barak Bahar načelno prihvatio da od leta preuzme funkciju šefa stručnog štaba Crvene zvezde.

Bahar (43) je Makabi preuzeo 2020. godine, a pre toga je vodio Ironi Kirijat Šmonu i Hapoel Ber Ševu. On je u Izraelu sa ova tri kluba osvojio deset trofeja. On ima ugovor sa Makabijem do 30. juna 2024. godine.