Superliga Srbije

Rastanak Zvezde i Milojevića definitivno na kraju sezone: Hvala klubu što mi je dao šansu da se dokažem na velikoj sceni!

komentari (0)

Autor: Mateja Petković

18.05.2023 17:23
Rastanak Zvezde i Milojevića definitivno na kraju sezone: Hvala klubu što mi je dao šansu da se dokažem na velikoj sceni! FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda zvanično je obavestila javnost da će se na kraju sezone rastati sa trenerom Milošem Milojevićem, pa se tim povodom i zahvalio aktuelnom šefu stručnog štaba.

"Crvena zvezda iskazuje zahvalnost Milošu Milojeviću na sjajnoj saradnji i uspesima koje je postigao dok se nalazio na poziciji šefa stručnog štaba naše ekipe. Talentovani stručnjak je sa Zvezdom osvojio 34. titulu nacionalnog prvenstva i na dobrom je putu da obezbedi i duplu krunu. Verujemo da će Milojević na najlepši mogući način završiti saradnju sa našim klubom, uz osvojen Kup Srbije", navodi se u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu kluba.

Milojević je već osvojio šampionsku titulu i plasirao se u finale Kupa Srbije, tako da ima priliku da crveno-belima donese treću uzastopnu duplu krunu:

"Zahvaljujem se Crvenoj zvezdi što mi je kao mladom treneru dala šansu da se dokažem na velikoj sceni. Imali smo izuzetnu saradnju. Trudio sam se da budem profesionalan, dao sam maksimum i to ću raditi do kraja mog boravka na klupi Crvene zvezde. Imam veliku želju da osvojimo Kup Srbije zajedno, a zatim da od 1. juna, kao što sam i ranije bio, budem navijač. Želim Zvezdi sve najbolje u Ligi šampiona, siguran sam da će biti konkurentna, kao i da će promene doneti dobre stvari. Još jednom želim da se zahvalim upravi, igračima, mom stručnom štabu, svima u klubu, medijima i navijačima na odličnoj saradnji tokom protekle sezone. Hvala na svemu", rekao je Milojević.

Podsetimo, on je u Zvezdu došao u avgustu 2022. godine, od kada je crveno-bele vodio na 39 zvaničnih utakmica na kojima je zabeležio čak 30 pobeda, pet remija i četiri poraza.