Superliga Srbije

Lalatović nakon remija sa Spartakom: Kažnjeni smo za svoje greške, ne predajemo se, u igri je još devet bodova

komentari (0)

Autor: Mateja Petković

07.05.2023 17:53
Lalatović nakon remija sa Spartakom: Kažnjeni smo za svoje greške, ne predajemo se, u igri je još devet bodova MN Press

Fudbaleri Mladosti i Spartaka remizirali su rezultatom 1:1 u Novom Sadu u okviru četvrtog kola plej-auta Mozzart Bet Superlige Srbije.

Šef stručnog štaba domaćina, Nenad Lalatović, istakao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe, ali ne i pozicijom na tabeli:

"Ima još devet bodova do kraja. Danas smo odigrali jako dobro i pokazali zašto ne gubimo. Mi smo od mogućih 12 uzeli osam bodova u doigravanju. Danas smo imali šansu na 1:0, ali posle toga je usledila kazna. Želeli smo pobedu nismo uspeli, zadovoljan sam, ali ne i pozicijom. Ostalo je još devet bodova, borićemo se nećemo se predati, želimo da ostanemo u ligi jer to zaslužujemo", istakao je Lalatović.

Trener Spartaka, Milan Milanović, je napomenuo da je remi najpravedniji ishod:

"Žalim što nismo pobedili, ali nije bilo realno. Utakmica je bila vrlo ravnopravna. Od kako je Lalatović došao igraju kvalitetnije nego što im je pozicija. Govorio sam igračima: 'nemojte da napravite grešku po sredini', a protivnik je svaku tu grešku iskoristio. Tako smo i primili gol, a kasnije i dobili dva crvena kartona. Svaki bod je važan, ali ovo je više od boda, ostajemo četiri boda razlike", rekao je Milanović, pa prokomentarisao crveni karton Šimure:

"Crveni karton jeste problem, ali ja bi Šimuru nagradio za taj crveni karton. To je fudbalski, dešava se i mislim da je najbitnije da niko nije bio povređen. Utakmica je bila izuzetna u smislu borbenosti".