Superliga Srbije

(VIDEO) Nenad Lalatović: Nismo zaslužili poraz, Partizan bio bolji samo za taj gol

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.03.2024 20:41
Trener Spartaka Nenad Lalatović TV Arena sport
Trener Spartaka Nenad Lalatović

Mogao je Spartak da iznenadi Partizan i pomrsi račune crno-belima u borbi za titulu. Napadali su Subotičani dobrim delom drugog poluvremena u Humskoj, ali je sreća na kraju ipak pogledala Beograđane, koji su golom Sameda Baždara osvojili zlata vredna tri boda, tri kola pre kraja regularnog toka prvenstva.

Nakon susreta oba trenera dali su izjave za TV Arena sport, a nakon Igora Duljaja, utiske je sumirao i trener gostujućeg tima Nenad Lalatović.

Trener koji je do sada upisao devet pobeda protiv Partizana, rekao je posle utakmice da je Spartak zaslužio bar jedan bod. Naročito nakon bolje igre njegovog tima u drugom delu poluvremena.

"Nedostajalo je više sreće u završnici i možda malo više vere. Iz jednog šuta smo izgubili utakmicu, mislim da to nismo zaslužili. Bili smo bolji u drugom poluvremenu, naročito kada sam izašao sa ofanzivnijom postavkom. Visio je gol Partizanu, a mi jednostavno nismo imali hrabrosti u finišu da rešimo utakmicu i bar uzmemo jedan bod", rekao je trener Spartaka i dodao:

"Nemam šta da zamerim mojim momcima, dali su sve od sebe. Partizan nije bio bolji, ako jeste, bio je bolji samo za taj gol. Drugo poluvreme je putokaz za nastavak takmičenja. Videli ste i sami da smo napadali, Partizan je odugovlačio sa loptom... Hteli smo, želeli smo, nismo uspeli, idemo dalje", zaključio je Nenad Lalatović.