Superliga Srbije

(VIDEO) Duljaj prokomentarisao povredu Zahida: Znate, ne spava noću, ne pije vodu...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.03.2024 20:41
Trener Partizana, Igor Duljaj MN Press
Trener Partizana, Igor Duljaj

Fudbaleri Partizana su savladali Spartak iz Subotice 1:0 (1:0) u 27. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije i tako prekinuli seriju bez pobeda. Jedini pogodak na meču bio je delo Sameda Baždara u 21. minutu.

Trener crno-belih, Igor Duljaj je nakon utakmice izjavio kako je ekipa bila pod velikim pritiskom da pobedi u ovom meču.

"Ako se uzme u obzir da nismo dobili poslednje tri utakmice, danas je bilo izuzetno teško na psihološkom planu. Navikli smo navijače da igramo dopadljiv fudbal i da imamo dosta šansi. Bilo je važno da dobijemo ovu utakmicu. Dobili smo je. Imali smo neku poluinicijativu. Možda iz smo iz nekog straha u nekim situacijama žurili. Trebalo je da stanemo na loptu. Dozvolili smo protivniku da ima dosta prekida u poslednjih 10 minuta. Mogli smo dosta bolje u završnici, na kraju 1:0 i ono što je najvažnije - tri boda", izjavio je Duljaj nakon meča.

Strateg "parnog valjka" je objasnio i zbog čega je Gajas Zahid morao da napusti teren usled grčeva.

"Znate, Zahid ne spava noću, ne pije vodu. To su samo religijski razlozi. Zbog toga je imao grčeve i zbog toga je zamenjen. To je jedini razlog", objasnio je Duljaj.

Partizan se nakon ovog trijumfa nalazi na drugoj poziciji sa 64 osvojena boda, četiri manje od Crvene zvezde i osam više od trećeplasiranog TSC-a.