Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Lalatovićev Spartak gostuje u Kruševcu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.02.2024 10:28
Nenad Lalatović MN Press
Nenad Lalatović

Poslednji meč 20. kola Mozzart Bet Superlige biće odigran ovog ponedljeka u Kruševcu i u njemu se sastaju domaći Napredak i Spartak iz Subotice.

Dva tima su dobri radila tokom priprema, treneri Vladimir Gaćinović i Nenad Lalatović su generalno zadovoljni onim što je urađeno, a sada će se na prvom prolećnom zvaničnom meču videti koliko je to zaista bilo dobro.

"Glavni benefit priprema u Antaliji je što smo od četiri prijateljske utakmice tri odigrali sa protivnicima visoke klase, sa kojima u Srbiji nikad ne bismo imali priliku da se sastanemo. Mislim pre svega na Rubin iz Kazanja, Radomiak iz Poljske i Gangvon iz Južne Koreje. Gledao sam poslednju pripremnu utakmicu Spartaka protiv Inđije, Subotičani jesu Izgubili ali jedno su prijateljske, nešto sasvim drugo prvenstvene utakmice. Respektujem Spartak i očekujem d ami budmeo na pravom nivou, a ako energija bude vrhunska, mislim da možemo da se nadamo povoljnom rezultatu", kaže trener domaćeg tima, dok Nenad Lalatović dodaje:

"Početak prolećne sezone i za nas jedno jako teško i neugodno gostovanje. Idemo ekipi Napretka koja je poznata kao sjajan domaćin. Imaju sjajne pojedince i jednog od najboljih trenera u našoj lig. Nama je svaki bod izuzetno važan u ovoj polusezoni. Mislim da imamo težak raspored, jer u poslednjih pet utakmica imamo četiri gostovanja. Dobra je atmosfera, sjajno smo odradili pripremni period. Bitno je samo da igrači u glavi imaju pobednički mentalitet, a ja u to ne sumnjam.  Nismo u idealnoj formi, kao ni naš protivnik, jer se ona traži kroz utakmice. Nismo imali puno kvalitetnih utakmica u pripremnom periodu, što me malo plaši, ali ako se ispoštuje dogovor iz svlačionice verujem da možemo da se vratimo neporaženi."

Meč u Kruševcu počinje u 16.00 časova uz direktan prenos na kanalu TV Arena 1 Premium.

Mozzart Bet Superliga, 20. kolo

subota

Železničar - Novi Pazar 2:2 (2:1)
/Đorđević 8, Romanić 45 - Karaklajić 33, Suma 90+4 pen/

Javor - Partizan 0:1 (0:0)
/Saldanja 62/

Vojvodina - Mladost Lučani 1:1 (0:0)
/A. Radulović 83 pen - Eze Frajdej 90+6/

Crvena zvezda - Voždovac 2:1 (2:0)
/Rodić 9, Olajinka 16 - Dragović 86ag/

nedelja

Radnički 1923 - Radnički Niš 3:2 (1:0)
/Sahli 6, Vidosavljević 47, 59 - Jusuf 72, Cvetković 85/

IMT - TSC 0:2 (0:0)
/Pantović 70, Sos 83/

ponedeljak

Napredak - Spartak 16.00 (TV Arena 1 Premium)

 

Standings provided by Sofascore