Superliga Srbije

Mozzart Bet Superliga na TV Arena sport: Lalatović debituje na klupi Spartaka

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.11.2023 09:54
Nenad Lalatović MN Press
Nenad Lalatović

Utakmicom između IMT-a i subotičkog Spartaka koja je na programu u 17.00 časova (TV Arena 1 Premium) startuje 16. kolo Mozzart Bet Superlige Srbije, a sve ostale utakmice igraju se za vikend.

Uvodni meč ove runde takmičenja eltinog ranga srpskog fudbala biće zanimljiv po tome što će na klupi gostujućeg tima debitovati novi šef stručnog štaba, Nenad Lalatović.

"Igra se iz nedelje u nedelju, pod velikim smo stresom i nije loše da imamo brejkove kako bi se igrači oslobodili psihološkog pritiska i poradilo na taktičkom usavršavanju. Nama su bodovi preko potrebni, u svaki meč ulazimo sa imperativom pobede i osvajanja bodova. Individualno dobro poznajemo pojedince, sad kako će nastupiti je velika nepoznanica. Na osnovu prethodnih saznanja i načina rada kolege Lalatovića možemo izvući određene zaključke. Očekujemo motivisanu ekipu, znamo kako Lalatović funkcioniše. Neosporno je da Subotičani poseduju kvalitet i moramo biti angažovani i odgovoriti što bolje", kaže uoči današnjeg meča trener domaćih Nebojša Jandrić, dok Nenad Lalatović ističe:

"Očekuje nas jako teško gostovanje. Ne treba trošiti puno reči o IMT-u, pogledao sam puno njihovih utakmica i video sam o kakvim se igračima radi. Radi se o mladom timu, veoma su brzi, imaju sjajnu filozofiju u igri. Ja gledam u moje igrače i znam da imaju kvaliteta za bolju poziciju na tabeli. To su mi pokazali na treninzima i na prijateljskoj utakmici protiv Vojvodine, pogotovo u prvom poluvremenu koji smo dobili sa 2:0. To je pokazatelj da moraju još više da veruju u sebe i da protiv IMT-a daju 200 odsto svojih mogućnosti. Očekujemo da se u Suboticu vratimo neporaženi. Neće biti lako, ali ja verujem u svoje igrače."

Mozzart Bet Superliga, 16. kolo

petak

IMT - Spartak 17.00 (TV Arena 1 Premium)

subota

Radnik - Mladost 14.00 (TV Arena sport 3)
Vojvodina - Crvena zvezda 16.00 (TV Arena 1 Premium)
Partizan - TSC 18.30 (TV Arena 1 Premium)

nedelja

Radniči 1923 - Novi Pazar 13.00 (TV Arena sport 2)
Javor - Voždovac 15.00 (TV Arena sport 10)
Radnički Niš - Čukarički 15.00 (TV Arena sport 7)
Železničar - Napredak 18.30 (T Arena spsort 4)

 

Standings provided by Sofascore