Superliga Srbije

Milojević se ne obazire na napise: Radiću do kraja mandata u Zvezdi kao da ću zauvek ostati u klubu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.03.2023 15:06
Milojević se ne obazire na napise: Radiću do kraja mandata u Zvezdi kao da ću zauvek ostati u klubu MN Press

Prema saopštenjima izraelskih medija, fudbalski klub Crvena zvezda će od naredne sezone dobiti novog trenera, a to će navodno biti Barah Bahar, aktuelni šef struke Makabija iz Haife.

On bi na klupi beogradskog tima zamenio Miloša Milojevića, koji je preuzeo kormilo crveno-belih nakon rastanka Zvezde i Dejana Stankovića. Iako je odradio dobar posao u dosadašnjem delu sezone, budućnost Milojevića u klubu iz Ljutice Bogdana je još uvek neizvesna, međutim, on se ne obazire na to. Ugovor ima do juna ove godine i prema njegovim rečima, planira da radi do kraja svog mandata "kao da će zauvek ostati u Zvezdi".

"Naravno da sam pročitao vest o dolasku Bahara, ali trudim se da se ne obazirem na to. Imam ugovor do juna i profesionalac sam. Do tada ću svaki dan raditi kao da ću zauvek ostati trener Zvezde. Evo, i jutros sam bio na treningu, opet ću, i sutra i prekosutra i svaki dan dok ne osvojimo titulu, a ja se nadam i duplu krunu. Zvezda je moj klub i spreman sam na sve što je u interesu kluba", rekao je Milojević za Informer i dodao:

"Postoje ljudi koji vode klub i kao što su jednom rešili mene da angažuju, tako će možda na kraju sezone poželeti da angažuju nekog drugog. Znam šta mi je posao, radim ga i radiću ga najbolje što mogu. Trener sam Crvene zvezde, u narednom kolu dočekujemo Mladost iz Novog Sada i na to sam fokusiran", zaključio je trener Zvezde.