Superliga Srbije

Milojević posle pobede nad Čukaričkim: Bilo je mnogo pozitivnih stvari, drago mi je zbog Spajića

komentari (0)

Autor: Mateja Petković

30.04.2023 19:29
Milojević posle pobede nad Čukaričkim: Bilo je mnogo pozitivnih stvari, drago mi je zbog Spajića MN Press

Crvena zvezda je bila ubedljiva protiv Čukaričkog 4:0 (2:0) u trećem kolu plej-ofa domaćeg prvenstva. 

Golove za crveno-bele postigli su Kings Kangva, Marko Rakonjac, Stefan Mitrović i Uroša Spajić, kome je današnji meč bio prvi od dolaska u redove srpskog šampiona.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Miloš Milojević, bio je veoma zadovoljan partijom svog tima:

"Prvo poluvreme jako dobro, onda su oni malo menjali, gde smo i mi imali par rotacija, pa je bilo potrebno malo vremena da se sve posloži. Sve u svemu, dobra slika. Raduje me da smo protiv drugog na tabeli dali četiri gola i sačuvali svoju mrežu. Drago mi je da smo u igru mogli da uvedemo Milunovića 45 minuta posle teže povrede, Spajić je isto konačno debitovao. Tako da, puno dobrih stvari smo uspeli da odradimo danas", rekao je Milojević, pa prokomentarisao pogodak Spajića:

"Drago mi je zbog njega, to je nagrada za rad koji je uložio. On je takav momak, takav karakter, zato mu se i vratilo. Zato je i odreagovao kao pravi špic, a ne kao centralni defanzivac. Neka mu to bude podstrek da nastavi i dalje", podvukao je Milojević.

Podsetimo, Crvenu zvezdu u sredu od 18.30 (TV Arena 1 Premium) očekuje utakmica sa Napretkom u okviru četvrtfinala Kupa Srbije, dok će Čukarički odmeriti snage sa Radnikom iz Surdulice.