Superliga Srbije

Milojević za Arenu nakon Voždovca: Najbitnije je da smo pobedili, moramo da budemo efikasniji

komentari (0)

Autor: Mateja Petković

08.05.2023 21:26
Milojević za Arenu nakon Voždovca: Najbitnije je da smo pobedili, moramo da budemo efikasniji MN Press

Crvena zvezda je na gostujućem terenu savladala Voždovac sa 2:0 (1:0) u četvrtom kolu plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije.

Golove za crveno-bele postigli su Aleksandar Pešić u šestom i Jovan Mijatović u 72. minutu.

Trener gostiju, Miloš Milojević, bio je zadovoljan pobedom, ali ne i time koliko je efikasna bila njegova ekipa:

"Bitno je da smo dobili i da je puno igrača dobilo šansu. Bilo bi neozbiljno pričati o nekim ozbiljnijim fudbalskim stvarima, zato što ti momci nisu uigrani, imaju priliku da vide da li su za taj nivo i na čemu treba da rade. Ima puno nedostataka, ali i dobrih stvari. Mnogo puta ove sezone je nedostajala efikasnost i efikasnost u šesnaestercu, na tome mora da se radi i da se veruje u to što se radi. Mislim da je dobro da smo pobedili, sve ostalo je sada nebitno. U Crvenoj zvezdi je odgovornost je da od deset šansi date bar pet golova, ovako to je onako kao neka prijateljska utakmica", rekao je Miloš Milojević.

Šef stručnog štaba domaćina, Nikola Puača, istakao je da njegov tim može mnogo da napreduje na ovakvim mečevima:

"Utakmicu smo počeli sa osam bonus igrača, malo smo počeli to da potenciramo, to nam nije neka želja, već činjenica. Ako nekad posle poraza nije gorak ukus mislim da je to bilo danas. Mislim da će iz ovih utakmica naša ekipa da napreduje i to je ono što smo želeli. Svi smo svesni da naš tim može mnogo bolje, izvući ćemo poruke i napredovati. Crvenoj zvezdi čestitam na tituli i na pobedi", podvukao je Puača.

Do kraja sezone je ostalo još tri kola, crveno-beli su ubedljivo prvi sa 92 osvojena boda, dok je Voždovac sedmi i bez šansi za Evropu.